Liikkeemme sijaitsee Oulun Tuirassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Auton voit pysäköidä bussikadulle kätevästi, mutta muistathan parkkikiekon.

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan oviin, kaihtimiin ja markiiseihin!

Kysyttävää?

Tarjouspyyntöihin tarvitaan tietoja seuraavasti:

Sälekaihtimet: tarvitsemme kpl-määrät sekä ikkunoiden lasipintojen mitat; leveys x korkeus.Alustavan hinnan saamme myös ikkunoiden moduulimitoilla, jotka löytyy talon pohjopiirroksista(kuvissa), esim 12x12, 13x16. Kuvissa maininta MSE- tarkoittaa "avattavaa lämpölasi-ikkunaa, ja MEK, on kiinteälasinen ikkuna,johon kaihdin asennetaan pintaan / syvynnykseen. Käyttölaitteina sälekaihtimissa on joko perinteinen valkoinen säätötanko ja pintanupit tai intekroitu Safiiri-säädin. Intekroitua säädintä ei voi asentaa 3-lasisiin MSK-ikkunoihin ( Ikkunat,joissa on 3pokaa/6 pestävää lasipintaa) Kiinteissä ikkunoissa kaihtimen käyttölaitteina on ns. kulmavaihde/acryylisäätötanko. Acryylitankoon tulee nostonarujen käärimistä varten pienet naru-oksat

Rullakaihtimet: ikkunan leveysmitan; reunalistan ulkoreunasta toiseen reunaan sekä korkeusmitan.

Parvekekaihtimet: lasipintojen leveys ja korkeusmitat, sekä lasimerkin(Lumon,Alutec,Nika..) sekä ylälasien vahvuus, mm.

Markiisien hintatiedusteluihin merkitkää leveys ja ulottuvuus (paljonko tulee seinäpinnasta ulospäin). Kiinnitystapa; seinäpinta vai räystään alle/kattotuolin alapintaan

Autotallinovissa ajoaukon mitat;leveys x korkeus,pystyreunoilla oleva tila sekä tallin sisäkorkeus.Avautuvissa pariovissa karmin ulkomitat. 

Myös asennuskohteen sijainti; kunta / kaupunginosa

Jätä kysymyksesi / tarjouspyyntösi allaolevalla lomakkeella, me palaamme asiaan joko puhelimitse tai sähköpostilla mahdollisimman pian.

  

Yhteystiedot

Kaihdin Selkämaa Ky
Merikoskenkatu 3 L32
90500 OULU -Tuira

p. 0400 584 104

myynti@kaihdinselkamaa.fi

http://www.kaihdinselkamaa.fi

Alpo Keränen, puh. 0400 584025
www.kaihdinselkamaa.fi

Olemme koulutuksessa viikolla 11 torstaina ja perjantaina!

Palvelemme maanantain ja tiistain normaalisti klo 10-17.

Loppuviikon aukioloajat:

keskiviikko 13.3. klo 10-15 torstai 14.3.  ja perjantai 15.3. suljettu


 

Yrityksemme 20-vuoden historia lyhyesti!

Oltuani lähes 10 vuotta asentajana paikallisella kaihdin ja markiisialan toimijalla, ryhdyin helmikuussa 1999 yrittäjäksi, parivuotta aiemmin rekisteröimäni Sales-Selkämaa -yrityksen nimissä. Ensimmäisinä vuosina päätuotteina olivat sälekaihtimet, verhokiskot, markiisit ja keittiökalusteet asennuksineen. Yksityisten asiakkaiden lisäksi myös entinen työnantajani työllisti asennusurakoinnissaan. 2000-luvun alussa saimme Oulun talousalueen Crawford-autotallinovien edustuksen. Kun toimenkuvaan kuului, että pääasiallisesti työt tapahtuvat asiakkaiden kodeissa, niinpä alkuvuosien toimintaa tehtiinkin kotikonttorista käsin, Tupoksen Selkämaasta, josta yrityksen nimikin juontuu. Nimeä on vuosien saatossa hieman muokattu toimenkuvaan sopivaksi,tuorein muutos tämänvuoden tammikuussa,kun  yhtiömuoto muuttui Ky;ksi. Liiketoiminta jatkuu ,kuten tähänkin saaka.  Lyhyen aikaa pidimme silloisen yhteistyökumppanin kanssa liikettä tässä samalla kadulla nykyisessä R-kioskin huoneistossa sekä osan aikaa myös Limingantullissa. Tässä nykyisessä liikehuoneistossa aloitimme puolisoni kanssa syksyllä 2011. Paitsi, että myymme niin yksittäiselle asiakkaalle hänen tarvitsemansa varaosan, vaikka yhteen kaihtimeen, niin palvelemme myös lukuisia rakentajia sekä rakennusliikkeitä. Liikehuoneistomme ei ole järin suuri eikä pramea, mutta olemme mahduttaneet olennaiset tuotteemme esille ja  testattaviksi. Ohjenuorana pidämmekin, että kuuntelemme asiakasta ja autamme parhaan ratkaisun löytämisessä. Meille voi piipahtaa, vaikka akuuttia ostotarvetta ei olisikaan. Paitsi, että tämä on meidän työtämme, niin tämä on meille myös "vaiherikasta täyttä elämää " !

Tervetuloa !

Alpo Keränen

Merikoskenkatu 3, Oulu