AURINKOVARJOT, MARKIISIT ja ZIPSCREENKAIHTIMET

 

Meiltä kotimaiset terassimarkiisit, myös asennettuna !

 

Pyydä tarjous !

 

Ota yhteyttä!

Kaihdin Selkämaa Ky myy kotimaiset markiisit Oulussa. Markiisit ovat hyvä ratkaisu rakennuksen ulkopuoliseksi valo- ja lämpösuojaksi. Markiisit toimivat Oulunkin sääolosuhteissa: kuumalla, kylmällä ja pienessä sateessakin. Samalla ne suojaavat terassia.

Terassimarkiisit

Terassimarkiisit on mahdollista saada mittatilaustyönä, jolloin terassillesi saadaan varmasti sopiva suoja. Me hoidamme tarvittaessa myös mittaus- ja asennustyöt.

Tarjoamme asiakkaillemme suomalaisten markiisivalmistajien:

Tampereen Markiisin  

sekä

LUMEOn -tuotteita, jotka ovat tunnettuja laadukkaasta teknisyydestään, kestävyydestään ja esteettisyydestään.

Terassimarkiisit lisäävät viihtyvyyttä ja tuovat suojaa. Ne sopivat niin kotiin kuin liiketilaan. Runko-osilla on 10 vuoden runkotakuu.

 

Markiisit joko veivikäytöllä tai moottorisoituna ja kaukosäätimellä

Kangasvaihtoehtoissa löytyy yksivärisiä sekä raidallisia, eri väreissä

Ota yhteyttä!

Markiisivalikoimamme

Markiisivalikoimaamme kuuluvat

  • terassimarkiisit

  • korimarkiisit

  • ikkunamarkiisit.

Korimarkiisit

Korimarkiisit eli liikemarkiisit on suunniteltu yrityskuvan täydentäjäksi. Korimarkiisit ovat kestäviä, näyttäviä ja helppohoitoisia. Korimarkiisin pinnaksi voi valita joko kankaan tai PVC-vinyylin. Sekä PVC:hen että kankaaseen voi painaa yrityksen logon ja/tai tekstiä. Yrityksen logon ja tuotetietoja voi asentaa PVC:hen myös tarralla.

Onko talosi rakennusvaiheessa?

Markiisien suunnittelu kannattaa aloittaa jo talon rakennusvaiheessa, sillä silloin julkisivuvuorauksen alle on vaivatonta laittaa puuta tai vaneria markiisien
kiinnitystä varten.


Käsikäyttöiset markiisit


Käsikäyttöiset markiisit ovat joko nauha- tai veivikäyttöisiä. Pienimmät ikkunamarkiisit tehdään nauhakäyttöisinä, mutta leveyden kasvaessa siirrytään veivikäyttöisiin markiiseihin. 


Kaukosäätimellä toimivat ikkuna- ja terassimarkiisit

Nykyiset RTS-kaukosäätimellä käytettävät markiisit eivät tarvitse muuta kuin pistorasian ulkoseinässä. Myös raja-arvot säädetään näppärästi kaukosäätimellä.

RTS-järjestelmässä on useita laajennusvaihtoehtoja, kuten tuuli-, sade- ja aurinkotunnistimet. Niiden avulla ohjaat markiisia myös poissa ollessasi. Esimerkiksi paristokäyttöisen tuulitunnistimen saa jo alle 200 eurolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!