AURINKOVARJOT, MARKIISIT JA ZIPSCREEN-KAIHTIMET

Terassijuhlat tulossa? Meiltä kotimaiset terassimarkiisit, myös asennettuna! Pyydä tarjous!

Yhteystietoihin

Kaihdin Selkämaa Ky myy kotimaiset markiisit Oulussa. Markiisit ovat hyvä ratkaisu rakennuksen ulkopuoliseksi valo- ja lämpösuojaksi. Markiisit toimivat Oulunkin sääolosuhteissa: kuumalla, kylmällä ja pienessä sateessakin. Samalla ne suojaavat terassia.

Markiisivalikoimamme

Markiisivalikoimaamme kuuluvat:

Terassimarkiisit

Terassimarkiisit on mahdollista saada mittatilaustyönä, jolloin terassillesi saadaan varmasti sopiva suoja. Me hoidamme tarvittaessa myös mittaus- ja asennustyöt. Tarjoamme asiakkaillemme suomalaisten markiisivalmistajien Tampereen Markiisin sekä Lumeon tuotteita, jotka ovat tunnettuja laadukkaasta teknisyydestään, kestävyydestään ja esteettisyydestään.

 

Terassimarkiisit lisäävät viihtyvyyttä ja tuovat suojaa. Ne sopivat niin kotiin kuin liiketilaan. Runko-osilla on 10 vuoden runkotakuu.

 

Markiisit joko veivikäytöllä tai moottorisoituna ja kaukosäätimellä. Kangasvaihtoehdoissa löytyy yksivärisiä sekä raidallisia, eri väreissä.

Korimarkiisit

Korimarkiisit eli liikemarkiisit on suunniteltu yrityskuvan täydentäjäksi. Korimarkiisit ovat kestäviä, näyttäviä ja helppohoitoisia. Korimarkiisin pinnaksi voi valita joko kankaan tai PVC-vinyylin. Sekä PVC:hen että kankaaseen voi painaa yrityksen logon ja/tai tekstiä. Yrityksen logon ja tuotetietoja voi asentaa PVC:hen myös tarralla.

Onko talosi rakennusvaiheessa?

Markiisien suunnittelu kannattaa aloittaa jo talon rakennusvaiheessa, sillä silloin julkisivuvuorauksen alle on vaivatonta laittaa puuta tai vaneria markiisien
kiinnitystä varten.

 

Käsikäyttöiset markiisit

Käsikäyttöiset markiisit ovat joko nauha- tai veivikäyttöisiä. Pienimmät ikkunamarkiisit tehdään nauhakäyttöisinä, mutta leveyden kasvaessa siirrytään veivikäyttöisiin markiiseihin. 

 

Kaukosäätimellä toimivat ikkuna- ja terassimarkiisit

Moottoreina radio-ohjattavat SOMFY-putkimoottorit RTS- ja iO- teknologialla mahdollistavat muun muassa mitä moninaisemmat käyttötavat ilman työläitä kaapelien vetoja.

Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta SOMFY-järjestelmässä on aurinko- ja tuulitunnistimien sekä kaukosäätimien lisäksi runsaasti laajennusvaihtoehtoja, kuten etäohjaus ja lämpötilatunnistimet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita markiisien asiantuntijalle Oulussa numeroon 0400 584 104

Yhteystiedot