Aurinkovarjot

Kaihdin Selkämaa myy, asentaa ja huoltaa aurinkovarjot Oulussa. MAY-aurinkovarjot terasseille: kahvilat/ravintolat ja myös kevyemmät versiot kotipihojen terasseille. 

Ota yhteyttä

Glatz-aurinkovarjot

GLATZ - TARINA
Glatz on yksi Euroopan ja maailman johtavia aurinkovarjojen valmistajia 125 vuoden kokemuksella. Yrityksen perusti aluksi sateenvarjoja ja kädessä pidettäviä aurinkovarjoja valmistanut Albert Glatz. Toimintaa jatkoi hänen poikansa Albert Junior, joka laajensi tuotevalikoimaa puutarhan aurinkovarjoihin. Myöhemmin toimintaa jatkoi Dölf Glatz, joka kehitti puutarhaan suurempia aurinkovarjoja, jotka patentoitiin ja saavuttivat sittemmin maailmanlaajuisen suosion.

 

MAY SCHATTELLO ON SUOSITUIN AURINKOVARJOMME
Suuret varjot, joihin voi asentaa lämmittimet, valot, valokuitukaapelit tai kaiuttimet pidentävät huomattavasti terassikauden kestoa. Ainutlaatuiset aurinkovarjomme ovat edullinen investointi, joiden avulla voit lisätä terassisi tuottavuutta ja parantaa sen yleisilmettä.

 

- aurinkovarjo, joka ei tuulta pelkää

- kattaa suuren alueen ja antaa suojaa kaikenlaisilta sääolosuhteilta
- helppokäyttöinen
- erittäin tuulenkestävä
- klassinen aurinkovarjo ulkokäyttöön
- MAY – aurinkosuojatuotteet Made in Germany

AURINKOVARJOJEN LAAJA VALIKOIMA TAMARILTA

Kaikki valikoimamme aurinkovarjot on valmistettu EU:n alueella. Aurinkovarjojen koot vaihtelevat 1,25 m–10 m välillä kattaen lähes kaiken, mitä terassilla tarvitaan. Tarvittaessa voimme toimittaa myös jopa 16 m aurinkovarjot, jotka kattavat jopa 200 m². Kaikki aurinkovarjot voidaan brändätä ja niihin voidaan liittää lämmittimet, valot ja äänentoistolaitteet. Asennusvaihtoehtoja on useita ja ne voidaan tarvittaessa räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi.

 

Aurinkovarjon voi asentaa lähes kaikkialle. Taitava tekninen tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan parhaan ratkaisun ja on aina valmis auttamaan. Meiltä löydät sopivan aurinkovarjon, budjetista tai tilavaatimuksista riippumatta.

 

GLATZ - TERASSIVARJO KESKIMASTOLLA

MAY SCHATTELLO -AURINKOVARJO KESKIMASTOLLA XL

MAY ALBATROS - AURINKOVARJO KESKIMASTOLLA XXL

SIVUVARSIVARJOT

JÄTTIAURINKOVARJOT SIVUVARRELLA

BRÄNDÄTYT AURINKOVARJOT – MAINOSVARJOT

Soita aurinkovarjojen asiantuntijalle Oulussa numeroon 0400 584 104

Yhteystiedot