Lähestyvä joulunaika vaikuttaa tuotteiden saatavuuteen:

Markiisit ja kaihtimet ehtii vielä tällevuodelle

Autotallinovet menee ensivuodelle

Autotallinovien koneistoja ja kaukosäätimiä löytyy heti mukaan ja asennuksetkin saadaan vielä joulukuulle.

Avoinna Ma-Pe 10-17

Itsenäisyyspäivänä 6.12 liike suljettu

 

Ota yhteyttä!

Kaihdin Selkämaalta  mm: autotallin ovet, kaihtimet, markiisit, murtosuojat  vuosikymmenten kokemuksella Oulussa. 

Myös varaosat, huolto ja asennuspalvelu

Olisiko aika vaihtaa autotallin ovet?

Olisiko aika jo vaihtaa autotallin perinteiset pariovet nosto-oveen? Meiltä luottamuksellisesti ja vuosien kokemuksella laadukkaat ja hyvän takuun Crawford- ja Alutech-lamellinosto-ovet. Vaihtotyö tapahtuu yhden päivän aikana. Oviaukko on avoinna vain hetken. Muistathan, että työn osuudestahan saa kotitalousvähennyksen. Oviaukon mittaus ja tarjous veloituksetta.

Autotallin ovet

Asennamme sälekaihtimia ja parvekekaihtimia ympäri vuoden

Sälekaihtimet ja parvekekaihtimet ovat päätuotteitamme, joita asennamme ympäri vuoden. Meiltä löytyy varaosia, ja suoritamme myös kaihtimien korjauksia. Käymme kotonanne, tai voitte tuoda rikkoutuneen kaihtimen meille korjattavaksi. Sälekaihtimien integrointisäätimenä käytämme Lumeo Safiiri-säädintä.

Meiltä Tamarin ja Sunsystemsin terassi- ja ikkunamarkiisit!

Saat meiltä kahden kotimaisen markiisivalmistajan, Tamarin ja Lumeon laadukkaat terassi- ja ikkunamarkiisit. Valikoimiimme kuuluvat myös ZIP-Screenit,nämä ikkunan ulkopuolelle asennettavat, pystysuuntaisesti toimivat vallan mainiot auringonsuojat. Kuumuus saadaan pysäytettyä ulkopuolelle maisemanäkymiä menettämättä. ZIP-Screenin valinneet asiakkaamme ovat olleet sangen tyytyväisiä tähän kätevään ja toimintavarmaan kaihtimeen.

Markiisit