Kesä ja helteet ovat saapuneet myös Ouluun!


Nyt on hyvä aika vaikkapa parvekekaihtimille, markiiseille ja autotallinoviremonteille.


Liikkeemme on avoinna ma-pe 10-17, ja suoritamme  asennuksia niin koteihin, yrityksiin kuin rakennustyömaillekin. Myös korjauksia, asennuksia ja varaosia.


Torstaina 18.6. palvelemme klo 10-14.

19.-21.6. liike on kiinni!


Aurinkoista juhannusta!


Alpo ja Kaisu

Ota yhteyttä!

Kaihdin Selkämaalta  autotallin ovet, kaihtimet, markiisit, verhokiskot ja monet muut tuotteet vuosikymmenten kokemuksella Oulussa. Lue ajankohtaiset uutiset!

Olisiko aika vaihtaa autotallin ovet?

Olisiko aika jo vaihtaa autotallin perinteiset pariovet nosto-oveen? Meiltä luottamuksellisesti ja vuosien kokemuksella laadukkaat ja hyvän takuun Crawford- ja Alutech-lamellinosto-ovet. Vaihtotyö tapahtuu yhden päivän aikana. Oviaukko on avoinna vain hetken. Muistathan, että työn osuudestahan saa kotitalousvähennyksen. Oviaukon mittaus ja tarjous veloituksetta.

Autotallin ovet

Asennamme sälekaihtimia ja parvekekaihtimia ympäri vuoden

Sälekaihtimet ja parvekekaihtimet ovat päätuotteitamme, joita asennamme ympäri vuoden. Meiltä löytyy varaosia, ja suoritamme myös kaihtimien korjauksia. Käymme kotonanne, tai voitte tuoda rikkoutuneen kaihtimen meille korjattavaksi. Sälekaihtimien integrointisäätimenä käytämme Ulvilan Kaihtimen Safiiri-säädintä.

Meiltä Tamarin ja Sunsystemsin terassi- ja ikkunamarkiisit!

Saat meiltä kahden kotimaisen markiisivalmistajan, Tamarin ja Sunsystemsin, laadukkaat terassi- ja ikkunamarkiisit. Valikoimiimme kuuluvat myös ZIP-Screenit, ikkunan ulkopuolelle asennettavat, pystysuuntaisesti toimivat vallan mainiot auringonsuojat. Kuumuus saadaan pysäytettyä ulkopuolelle maisemanäkymiä menettämättä. ZIP-Screenin valinneet asiakkaamme ovat olleet sangen tyytyväisiä tähän kätevään ja toimintavarmaan kaihtimeen.

Markiisit

Valikoimissamme myös verhokiskot

Verhokiskoina käytämme sekä FP-Tuotteen että Anja Pesolan kiskoja. Tauluripustuskiskot kuuluvat myös valikoimaamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Lisää verhokiskoista voi myös lukea FP-tuotteen sivuilta.

Lue lisää verhokiskoista