AUTOTALLINOVET

Meiltä laadukkaat Crawford ja  Hörmann -autotallin lamellinosto-ovet.

Käsikäyttöisenä, mekaanisella lukolla tai kaukosäädinkäyttöisenä turvallisella koneistolla.

Asennustyön sisältö haluamallanne tavalla: pelkän oven asennus tai

ns "avaimet käteen palveluna" :

sisältäen vanhan oven poistamisen, uuden asennuksen, pielien verhoilut,kynnyspellit sekä sähkötyöt.

 

Vakiokokoinen Hörmann -nosto-ovi nopeallakin toimitusajalla !

 

 

SÄLEKAIHTIMET

Sälekaihtimiin varaosia ja suoritamme myös kaihtimien korjauksia, joko kotonanne tai rikkoontuneen kaihtimen voi tuoda meille korjattavaksi.

 

Sälekaihtimia, hajakokoja heti mukaan, alkaen 5 €/kpl. 

 

PARVEKEKAIHTIMET

Parvekkeelle vaihtoehtoina Visor-vekkikaihtimet, EXK-kaihtimet, screenkaihtimet sekä pystylamellikaihtimet

 

VERHOKISKOT

FP-tuotteen verhokiskot, joko täysinä salkoina tai määrämittään katkottuina, myös asennettuna.

 

-----------------------------------------------------------------

 

 

Hae luottoa ostoksille helposti ja nopeasti
 

Svea-palvelukanava Selfin kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti.

-saat meiltä linkin sähköpostiisi, jolla haet  luottoa.

 

Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

 

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

 

Kun ostat erämaksulla, et maksa mitään myymälässä, vaan saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

 

Self on uudenlainen luottopalvelu, jossa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni hoituu maksaminen Self -luottopalvelulla joustavasti.

 

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta:

 

Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.

 

Ostoluotto: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €. Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %

Terassi ja aurinkovarjot, lämmittimillä 

Aurinkovarjot

Asennamme sälekaihtimia ja parvekekaihtimia ympäri vuoden

Sälekaihtimet ja parvekekaihtimet ovat päätuotteitamme, joita asennamme ympäri vuoden. Meiltä löytyy varaosia, ja suoritamme myös kaihtimien korjauksia. Käymme kotonanne, tai voitte tuoda rikkoutuneen kaihtimen meille korjattavaksi. Sälekaihtimien integrointisäätimenä käytämme Lumeo Safiiri-säädintä.

Meiltä Tamar ja LUMEO

terassi- ja ikkunamarkiisit!

Saat meiltä kahden kotimaisten markiisivalmistajien  laadukkaat terassi- ja ikkunamarkiisit. Valikoimiimme kuuluvat myös ZIP-Screenit,.

Nämä ikkunan ulkopuolelle asennettavat, pystysuuntaisesti toimivat vallan mainiot auringonsuojat. Kuumuus saadaan pysäytettyä ulkopuolelle maisemanäkymiä menettämättä. ZIP-Screenin valinneet asiakkaamme ovat olleet sangen tyytyväisiä tähän kätevään ja toimintavarmaan kaihtimeen.

Markiisit