Screen-kaihtimet 

Rullakaihtimen kankaana

läpikuultavia screenkankaita, useissa eri väri- ja käyttövaihtoehdoissa.

Kankaita 1, 3 tai 5%-reikäisyysasteella

Soveltuvat sisätiloihin, parvekkeille ja terasseille.

 

Tämän kevään uutuutena:

kaksivärinen HiTech- screenkangas: valkoisen taustan ansiosta lämmön takaisinheijastuvuus-% on huomattavasti parempi ja samasta syystä lämmönimeytymis-% on vain n. viidesosa tummaan kankaaseen verrattuna.

Ketju-tai moottorikäytöllä /kaukosäätimellä.

Kts: ajankohtaista sivulta lisää.

 

Ulkokäyttöön tarkoitetuissa Zipscreen-kaihtimissa käyttölaitteena on Somfy-moottori. 

Zipscreenkaihtimissa kangas kulkee sivukiskoissa, joten soveltuu myös tuulisille paikoille.

 

 

Ota yhteyttä!

Kaihdin Selkämaa myy screen-kaihtimet Oulussa. Screen-kaihtimet ovat tyylikäs ratkaisu niin parvekkeelle kuin huoneistoonkin! Läpikuultavalla screenkaihtimilla huomattava osa sekä aurinkoenergian,että auringonvalon säteilystä heijastuu takaisin ulos, maisemanäkymää menettämättä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Screen-kaihtimet sinulle, joka arvostat yksityisyyttä

Haluaisitko nauttia päiväkahvisi parvekkeellasi myös kesähelteillä? Haluaisitko istua valoisalla parvekkeella ja silti säilyttää yksityisyytesi – istua suojassa ohikulkevien katseilta? Silloin ratkaisu ovat screen-parvekekaihtimet! Screen-kaihdinten soveltuvuus riippuu parvekelasituksesta. Kangasvärejä on valkoisesta mustaan. Suosituimpia ovat harmaan sävyt näkyvyyden säilymisen ja huomaamattomuuden vuoksi. Kaihtimet saa joko käsikäyttöisenä helminauhalla tai moottoroituina ja kaukosäätimellä.

 

Lue lisää Tamarin verkkosivuilta.

ZIPscreen on moottorikäyttöinen kaihdinratkaisu ikkunoiden ulkopuolelle. Kaihdin estää tehokkaasti sisälle tulevaa auringon lämpösäteilyä estämättä näkymiä ulospäin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!