Toimivat kaihtimet sujuvoittaa arkeasi!

Nykyisiä, kenties vähän rispaantuneita kaihtimia ei aina tarvitse vaihtaa uusiin, sillä sälekaihtimia voi myös korjata; mm. nostonarut, pintanupit, säätötangot, kääntövaijerit ja  alareunan irronneet pohjanupit voi vaihtaa.

Hoidamme korjaukset paikanpäällä kohteessa tai kaihtimen voi halutessaan tuoda meille liikkeeseen korjattavaksi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Meiltä kaihtimia mitä moninaisimpiinkin kohteisiin & tarpeisiin. Yli 35 vuotta kaihdinalalla olleena antaa perspektiiviä tarjoamaan juuri oikeanlaiset kaihtimet kulloisenkin kohteen mukaan.

Tuotteiden myynnin lisäksi hoidamme myös asennus-ja korjaustyöt Oulun seudulla, tarvittaessa myös kauempanakin

Laaja kaihdinvalikoimamme

  • sälekaihtimet, alumiini,puu ja composiitti

  • rullakaihtimet, yksi ja moniväriset, myös pimentävänä

  • pystylamellikaihtimet, kangasleveydet 89 ja 127mm

  • Zebra-vaakaraitakaihtimet, ketju tai kaukosäädöllä

  • Screenkaihtimet, sisälle ja ulos. Ketju-tai kaukosäädöllä

  • Parveke -ja terassikaihtimissa useita vaihtoehtoja: - Visor-kaihtimet, Tamar-ja Lumeo sekä EXK-kaihtimet

sälekaihtimet Oulu

Sälekaihtimet ja muut kaihtimet

Meiltä saat sälekaihtimet, joko perinteisellä säätötangoilla tai integroidulla Safiiri-säätimellä. Vakiona säleenleveys on 25mm. Säleiden perushintaisia värivaihtoehtoja valkoisissa sävyissä on

matta, kiiltävä ja "luunvalkoinen"

Muita sävyjä  lisähinnalla valitavissa on n.50kpl

 

Rullakaihtimia jousi-, ketju- tai moottorikäyttöisenä.

Tavallisella valoa läpäisevällä tai täysin pimentävällä kankaalla. Pystylamellikaihtimia samoin useissa väreissä, myös läpikuultavalla screenkankaalla.  

Lumeo-kangasvekkikaihtimet sekä Visor-kaihtimet ikkunoihin sekä parvekkeille

Lue lisää!

Screen-kaihtimet

Screen-kaihtimet ovat tyylikäs ratkaisu niin parvekkeelle kuin huoneistoonkin!  Näkyvyys näissä on aina "valoisammalle puolelle", joten pimeällä ulkoa katsoen voi nähdä valaistuun sisätilaan. Käyttölaitteina ketjukäytöllä tai kaukosäätimellä. Hiljainen SOMFY-moottori kangasputken sisällä. Moottoreina 230V-verkkovirta tai ladattava pitkäikäinen integroitu akku. Kaihdinta ei tarvitse irroittaa latauksen ajaksi; lataus käy kuin minkä tahansa älylaitteen lataus: ohut kaapelipistoke kytketään moottoriin ja muuntaja pistorasiaan. Lataustiheys n.1-2 krt/vuosi, käytöstä riippuen.

Ladattavat moottorit ei sovellu parveke jaterassikäyttöön.

Lue lisää!

Sälekaihtimet on suosituin tuoteryhmämme

Edulliset, helppokäyttöiset ja pitkäikäiset sälekaihtimet ovat tyylikäs ratkaisu auringonvalolta suojautumiseen. Tarvittaessa hoidamme myös myymiemme tuotteiden mittaus- ja asennustyöt.

 

Sälekaihdinten integroitu säätölaite

Integroitu Safiiri-säädin jättää narut ja tangot piiloon ikkunan välitilaan. Huonetilaan näkyy vain siisti säätönuppi, jonka liukukannen alla on nostonarun nuppi. Integroitua Safiiri-säädintä ei voi asentaa vanhempiin kolmelasisiin ikkunoihin.


Sälekaihdinten mittaus ja asennus

Mittaa näkyvän lasipinnan koko, sekä leveys että korkeus, millilleen. Tilausvaiheessa on tiedettävä, ovatko lasit 2- vai 3-puitteisia sekä monta pokaa 

(pestävää pintaa) niissä on.

2-pokaisissa, MSE-ikkunoissa sisempi lasi on paksu eristyslasi, johon kaihdin tehdään ns ylileveänä. Tällöin lasipinnan leveysmittaan lisätään 14 mm ja korkeusmittaan 25 mm, jotta saadaan ns. ylileveän kaihtimen koko. Näissäkin valokuva auttaa selventämään lasityypin.

Vanhemmissa, kolmelasisissa ikkunoissa (MSK) mitataan samoin huoneenpuolimmaisen  ikkunan näkyvän lasipinnan koko (leveys x korkeus). Valmistusvaiheessa tehdas vähentää liikkumavaran, joka on 5 mm leveysmitasta.

Väliasennettavan kaihtimen säätölaitteita varten porataan sisempään pokaan reiät. Perinteisessä kaihdinmallissa porataan kaksi 7 mm:n reikää pokan ylänurkkaan, pystypuitteeseen noin lasin yläreunan kohdille, päällekkäin. 

Integroidulle Safiiri-säätimelle porataan kaksi 8 mm:n reikää halutulle korkeudelle.

Seinäsyvennyksessä olevaan ikkunaan säätimiä ei tulisi asentaa sarananpuoleiseen reunaan, koska se estää ikkunan avautumisen täysin auki.

Takaoviin ja terassinoviin sekä kiinteisiin lämpölasi-ikkunoihin kaihtimet asennetaan pinta-asennuksena pikakannattimilla. Ovikaihtimien heilumisen estämiseksi kaihtimeen voidaan laittaa tehtaalla sivuohjausvaijerit tai alareunaan magneetit

Säätölaite pintakaihtimessa on joko kulmavaihteella ja kirkkaalla akryylitangolla tai perinteisellä ja säätötangolla pintanupeilla. Pinta-asennuskaihdinta tilattaessa määritellään kaihtimen kätisyys. Tätä varten on tiedettävä oven kätisyys, koska säätölaite tulee yleensä saranan puolireunaan.

Kiinnostuitko? Yhteydenotto-sivulta löytyvät yhteystietomme.

 

Yhteydenotto