Kaihtimet Oulun alueella myös asennettuina

Olemme toimineet kaihdinalalla jo vuosien ajan, joten vankan kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan oikeanlaiset kaihtimet kaikkiin kohteisiin. Tuotteiden myynnin lisäksi hoidamme myös asennustyöt Oulun seudulla.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat:

Kauttamme saat myös näyttävät screen-kaihtimet.

Sälekaihtimet ovat suosituin tuoteryhmämme

Edulliset ja helppokäyttöiset sälekaihtimet ovat tyylikäs ratkaisu auringonvalolta suojautumiseen. Tarvittaessa hoidamme myös myymiemme tuotteiden mittaus-ja asennustyöt.

Integroitu säätölaite

Integroitu Safiiri-säädin jättää narut ja tangot piiloon ikkunan välitilaan. Huonetilaan näkyy vain siisti säätönuppi, jonka liukukannen alla on nostonarun nuppi. Integroitua safiiri-säädintä ei voi asentaa vanhempiin kolmelasisiin ikkunoihin.

Mittaus ja asennus

Mittaa näkyvän lasipinnan koko, sekä leveys,että korkeus, millilleen. Tilausvaiheessa täytyy tietää, ovatko lasit 2- vai 3-puitteisia, pokaa. (montako pestävää pintaa). Nykyisin käytettävät 2-puitteiset, eli MSE- ikkunat; yleisin tapa on,että lasipinnan leveysmittaan lisätään  14 mm ja korkeusmittaan  25 mm,niin saadaan ns. "ylileveän" kaihtimen koko. Vanhemmissa, kolmelasisissa ikkunoissa ( MSK) mitataan samoin sisemmän ikkunan lasipinnan koko, leveys x korkeus. Valmistusvaiheessa tehdas vähentää liikkumavaran, leveysmitasta 5mm. Väliasennettavan kaihtimen säätölaitteita varten porataan pokaan reiät; perinteisessä mallissa 2 kpl 7 mm:n reikää pokan ylänurkkaan pystypuitteeseen n.lasin yläreunan kohdille, päällekkäin. Integroidulle Safiiri-säätimelle porataan 2 kpl 8 mm:n reikää halutulle korkeudelle. Seinäsyvennyksessä olevaan ikkunaan säätimiä ei tulisi asentaa sarananpuoleiseen reunaan, koska se estää ikkunan avautumista täysin auki.

Taka- ja terassinoviin sekä kiinteisiin lämpölasi-ikkunoihin kaihtimet asennetaan pinta-asennuksena pikakannattimilla. Ovikaihtimet voidaan varustaa alareunamagneeteilla tai sivuohjausvaijereilla. Säätölaite pintakaihtimessa on joko kulmavaihteella ja kirkkaalla acryylitangolla tai perinteisen säätötanko ja pintanupit. Pinta-asennuskaihdinta tilatessa määritellään kaihtimen kätisyys, samoin pitää tietää oven kätisyys, koska säätölaite tulee yleensä saranan puolireunaan

Kiinnostuitko? Kysy lisää! p.0400 584104