Tarjoilutiskien rullakalterit, murtosuojarullaimet sekä

kiinteistöjen erilaiset opasteet; Nimi-ja ilmoitustaulut, tilanimitekstit ja pelastustieopasteet !

Yhteystiedot

Tervetuloa tutustumaan Kaihdin Selkämaa Ky:n liikkeeseen Oulussa! Tuotevalikoimamme on laaja, ja myymme tuotteita kiinteistöjen kylteistä puutaiteoviin ja sisustustavaroihin. Kaikkiin tuotteisiimme kuuluu tarpeen mukaan asennuspalvelu.

PEDELUX-rullakalterit

PEDELUXIN:in rullakalterit ovat monikäyttöisiä ja sopivat esimerkiksi ostoskeskuksiin, näyteikkunoihin, apteekkeihin ja lastauslaitureille. 


Kalteriprofiilin ansiosta hyvä näkyvyys säilyy myös kaltereiden ollessa kiinni. Rullakalterit toimivat sekä sisä- että ulkokäytössä. Ulkokäytössä suositellaan suojakoteloa suojaamaan lialta, sateelta ja lumelta.


Rullakalteria ohjataan kammella, jousella tai sähkömoottorilla. Lisävarusteena on saatavana hätäveivi, keskipakojarru, turvareuna ja suojakotelo. PEDELUX-rullakaltereista voi lukea lisää PEDELUX:in sivuilta.

Lisätietoja PEDELUX-rullakaltereista

Kiinteistöjen kyltit

Toimitamme myös kiinteistöjen nimi- ja opastekylttejä, asuinkerrostalojen nimi-ja ilmoitustauluja. Uudisrakennuksien tapaan myös vanhempiin kerrostaloihin olisi suotavaa laittaa mm kerrosnumeroinnit

Lisätietoja kiinteistöjen kylteistä

Pelastustiekartat

Ajantasaiset ja oikein tehdyt  opastekartat ovat lähes vättämättömyys pelastushenkilöstölle, mutta opastavat myös vieraita sekä tavarantoimittajia.

Pyydä tarjous!

                     Pieni määrä sisustus-ja lahjatavaroita:


                            SEA CLUB

                                     meriaiheisia tuotteita


                           Merikaupunki Oulussa kun ollaan