Kaihdin Selkämaa KY – Henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua OULUSSA

Kaihdin Selkämaa Ky sijaitsee Oulun Tuirassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Auton voit pysäköidä bussikadulle kätevästi, mutta muistathan parkkikiekon. Liikkeemme tarjoaa henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua vuosien kokemuksella. Valikoimiimme kuuluvat markiisit, säle- ja rullakaihtimet, verhokiskot, Crawford- ja Door Master -autotallinovet, kiinteistöjen kyltit ja opasteet asennuksineen. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan oviin, kaihtimiin ja markiiseihin!

Yhteystiedot

Kaihdin Selkämaa Ky

Merikoskenkatu 3 L 32
90500 Oulu

 040 058 4104

 040 058 4025 (Alpo Keränen)

 myynti@kaihdinselkamaa.fi


Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 10:00 - 17:00

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota

sähköpostitse
tekstiviestitse

Tarjouspyyntöihin tarvittavat tiedot

Jätä kysymyksesi / tarjouspyyntösi tällä sivulla olevalla lomakkeella. Me palaamme asiaan joko puhelimitse tai sähköpostilla mahdollisimman pian. 


Pyydämme ilmoittamaan asennuskohteen sijainnin (kunta / kaupunginosa).


Sälekaihtimet

Alustavan hinta-arvion laskemiseksi pitää tietää ikkunoiden lasipintojen mitat 

(leveys x korkeus). Alustavan hinnan saamme myös ikkunoiden moduulimitoilla, jotka löytyvät talon pohjapiirroksista, esimerkiksi 12 x 12, 13 x 16. Kuvissa maininta MSE tarkoittaa avattavaa lämpölasi-ikkunaa ja MEK kiinteälasista ikkunaa, johon kaihdin asennetaan pintaan / syvennykseen. Käyttölaitteina sälekaihtimissa on joko perinteinen valkoinen säätötanko ja pintanupit tai integroitu Safiiri-säädin. Integroitua säädintä ei voi asentaa 3-lasisiin MSK-ikkunoihin eli ikkunoihin, joissa on 3 pokaa / 6 pestävää lasipintaa. Kiinteissä ikkunoissa kaihtimen käyttölaitteena on ns. kulmavaihde-/akryylisäätötanko. Akryylitankoon tulee nostonarujen käärimistä varten pienet naruoksat.


Rullakaihtimet

Tarvitsemme leveysmitan ikkunan reunalistan ulkoreunasta toiseen ulkoreunaan sekä käyttökorkeus-mitan. Vakiokorkeus on 185cm


Parvekekaihtimet

Tarvitsemme lasipintojen leveys- ja korkeusmitat, lasimerkin (Lumon, Alutec, Nika jne.) ja ylälasien vahvuuden.


Markiisit

Markiisien hintatiedusteluihin on hyvä sisällyttää haluttu leveysmitta sekä ulottuvuus seinäpinnasta ulospäin. Tarvitsemme myös tiedon kiinnitystavasta: seinäpinta vai räystään alle / kattotuolin alapintaan?


Autotallin ovet

Autotallin oviin tarvitaan ajoaukon mitat (leveys x korkeus), pystyreunoilla oleva tila sekä tallin sisäkorkeus. Avautuvissa pariovissa tarvitaan vielä karmin ulkomitat.

Yrityksemme 20 vuoden historia lyhyesti

Oltuani lähes 10 vuotta asentajana paikallisella kaihdin ja markiisialan toimijalla ryhdyin helmikuussa 1999 Toiminimi-yrittäjäksi Sales Selkämaa -nimellä. Ensimmäisinä vuosina päätuotteina olivat sälekaihtimet, verhokiskot, markiisit ja keittiökalusteet asennuksineen. Yksityisten asiakkaiden lisäksi myös entinen työnantajani työllisti asennusurakoinnissaan.

2000-luvun alussa saimme Oulun talousalueen Crawford-autotallinovien edustuksen. Alkuvuosien toimintaa tehtiin kotikonttorista käsin, Tupoksen Selkämaasta, josta yrityksen nimikin juontuu.  Lyhyen aikaa 2000-luvun alussa pidimme silloisen yhteistyökumppanin kanssa liikettä Tuirassa, tällä samalla kadulla ja osan aikaa myös Limingantullissa.

Nykyisessä liikehuoneistossa aloitimme puolisoni kanssa syksyllä 2011. Yritysmuodon vaihtuessa vuonna 2018, yrityksen nimi lyhentyi nykyiseen muotoonsa. 

Meiltä löydät tuotteet ja palvelut, onpa sitten kyseessä vaikka varaosa yhteen kaihtimeen, tai koko taloyhtiönne kaihtimien yhteishankinta. Kuluttaja-asiakkaiden ohella toimitamme tuotteita, niin kunnalliselle sektorille, kuin rakennusliikkeillekin

Liikehuoneistomme ei ole järin suuri eikä pramea, mutta olemme mahduttaneet olennaiset tuotteemme esille ja testattaviksi. Ohjenuorana pidämmekin, että kuuntelemme asiakasta ja autamme kulloiseenkin tilanteeseen parhaan ratkaisun löytämisessä, on se sitten meidän tai toisen yrityksen tuote.  Meille voi piipahtaa, soittaa tai laittaa kyselyä sähköpostilla alamme tuotteista ja palveluistamme, vaikka akuutti ostotarve olisi vasta suunnitelma-vaiheessa. 

Paitsi että tämä on meidän työtämme, niin tämä on meille myös "vaiherikasta täyttä elämää"!

Tervetuloa!

Alpo Keränen

Etusivulle