Kaihdin Selkämaa KY – Henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua OULUSSA

Kaihdin Selkämaa Ky sijaitsee Oulun Tuirassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Auton voit pysäköidä bussikadulle kätevästi, mutta muistathan parkkikiekon. Liikkeemme tarjoaa henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua vuosien kokemuksella. Valikoimiimme kuuluvat markiisit, säle-,rulla-ja parvekekaihtimet, verhokiskot, Crawford- ja Hörmann -autotallinovet, kiinteistöjen kyltit ja opasteet asennuksineen. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan oviin, kaihtimiin ja markiiseihin!

Yhteystiedot

Kaihdin Selkämaa Ky

Merikoskenkatu 3 L 32
90500 Oulu

 040 058 4104

 040 058 4025 (Alpo Keränen)

 myynti@kaihdinselkamaa.fi


Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 10:00 - 17:00

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota

Tarjouspyyntöihin tarvittavat tiedot

Jätä kysymyksesi / tarjouspyyntösi tällä sivulla olevalla lomakkeella. Me palaamme asiaan joko puhelimitse tai sähköpostilla mahdollisimman pian. 

 

Pyydämme ilmoittamaan asennuskohteen sijainnin (kunta / kaupunginosa).

 

Sälekaihtimet

Alustavan hinta-arvion laskemiseksi tarvitaan ikkunoiden lasipintojen mitat 

(leveys x korkeus). Alustavan hinnan saamme myös ikkunoiden moduulimitoilla, jotka löytyvät talon pohjapiirroksista, esimerkiksi 12 x 12, 13 x 16. Kuvissa maininta MSE tarkoittaa avattavaa lämpölasi-ikkunaa ja MEK kiinteälasista ikkunaa, johon kaihdin asennetaan pintaan / syvennykseen. Käyttölaitteina sälekaihtimissa on joko perinteinen säätötanko ja pintanupit tai integroitu Safiiri-säädin. Integroitua säädintä ei voi asentaa 3-lasisiin MSK-ikkunoihin eli ikkunoihin, joissa on 3 pokaa / 6 pestävää lasipintaa. Kiinteissä ikkunoissa kaihtimen käyttölaitteena on ns. kulmavaihde-/akryylisäätötanko. Akryylitankoon tulee nostonarujen käärimistä varten pienet naruoksat.


Rullakaihtimet

Tarvitsemme kaihtimen halutun kankaan leveyden sekä käyttökorkeus-mitan.

Kaihtimen kangasputken (mekanismin) leveys on n.5cm leveämpi kuin kangas.

Kaihtimia valmistetaan päivänänvalon läpäisevillä ja täysin pimentävillä kankailla.

Käyttölaitteina rullakaihtimissa on kuulaketjujäyttö kaihtimen reunassa tai perinteinen jousikäyttöisesti ylös kelautuva, vetonarulla alalistasta


Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimina myymme mm. Visor, EXK ja screenkaihtimia. Screenkaihtimien hinnan laskemista varten tarvitaan lasipintojen mitat: kokonaisleveys x kokonaiskorkeus sekä lasien avautumiskohtien lukumäärän: moneenko kohtaan ylälasit kasataan.

Visor - ja EXK-kaihtimien hinta määräytyy lasien mittojen mukaan; näistä lasien mitat ja lukumäärät.


Markiisit

Markiisien hintatiedusteluihin on hyvä sisällyttää haluttu leveysmitta sekä ulottuvuus seinäpinnasta ulospäin. Tarvitsemme myös tiedon kiinnitystavasta: seinäpinta vai räystään alle / kattotuolin alapintaan?


Autotallin ovet

Autotallin oviin tarvitaan ajoaukon mitat (leveys x korkeus), pystyreunoilla oleva tila sekä tallin sisäkorkeus. Avautuvissa pariovissa tarvitaan vielä karmin ulkomitat.

Yrityksemme 20 vuoden historia lyhyesti

Oltuani lähes 10 vuotta paikallisessa kaihdin ja markiisialan yrityksessä asentajana, ryhdyin helmikuussa 1999 yrittäjäksi. Ensimmäisinä vuosina päätuotteina olivat sälekaihtimet, verhokiskot, markiisit ja keittiökalusteet asennuksineen. Yksityisten asiakkaiden lisäksi myös entinen työnantajani työllisti asennusurakoinnissaan.

2000-luvun alussa saimme Oulun talousalueen Crawford-autotallinovien edustuksen. Alkuvuosien toimintaa tehtiin kotikonttorista käsin, Tupoksen Selkämaasta, josta yrityksen nimikin juontuu.  Lyhyen aikaa 2000-luvun alussa pidimme silloisen yhteistyökumppanin kanssa kaihdinliikettä Tuirassa, tällä samalla kadulla ja osan aikaa myös Limingantullissa.

Nykyisessä liikehuoneistossa aloitimme puolisoni kanssa syksyllä 2011. Yritysmuodon vaihtuessa vuonna 2018, yrityksen nimi lyhentyi nykyiseen muotoonsa. 

Meiltä löydät alamme tuotteet ja palvelut, onpa sitten kyseessä vaikka varaosa yhteen kaihtimeen, tai koko talon / taloyhtiönne kaihtimien yhteishankinta. Kuluttaja-asiakkaiden ohella toimitamme tuotteita, niin kunnalliselle sektorille, kuin rakennusliikkeillekin

Liikehuoneistomme ei ole järin suuri eikä pramea, mutta olemme mahduttaneet olennaiset tuotteemme esille ja testattaviksi. Ohjenuorana pidämmekin, että kuuntelemme asiakasta ja autamme kulloiseenkin tilanteeseen parhaan ratkaisun löytämisessä. Ja jos meillä ei ole tarjota juuri kysymäänne tuotetta, pyrimme opastamaan asiakkaan sellaiseen liikkeeseen, mistä sopivampi tuote voisi löytyäkin.  Meille voi piipahtaa, soittaa tai laittaa kyselyä sähköpostilla alamme tuotteista ja palveluistamme, vaikka akuutti ostotarve olisi vasta suunnitteluvaiheessa

Paitsi että tämä on meidän työtämme, niin tämä on meille myös "vaiherikasta täyttä elämää"!

Tervetuloa!

Alpo Keränen

Etusivulle