Aurinkosuojat Oulussa meiltä

Ota yhteyttä!

Kaihdin Selkämaa  myy, asentaa ja huoltaa aurinkosuojat Oulussa.  MAY-aurinkovarjot terasseille:kahvilat / ravintolat ja myös kevyemmät versiot kotipihojen terassseille. 

Tamar-aurinkovarjot

MAY Schirm-Systeme on valmistanut aurinkovarjoja vuodesta 1983 saakka. He ovat oman alansa asiantuntijoita. Ammattikäyttöön suunnitellut varjot soveltuvat erinomaisesti myös kotipihoille. Varjovalikoimasta löydät täydellisen aurinkosuojan esimerkiksi baariin, ravintolaan, kahvilaan ja puutarhaan. 


Kokoja on runsaasti ja muotoina löytyvät pyöreä, neliskanttinen, suorakaide ja kolmio. Tarvittaessa aurinkovarjo voidaan tehdä mittatilaustyönä juuri sinulle sopivaksi. Aurinkovarjojen koot vaihtelevat 2,25 m² – 76 m² välillä. 


Aurinkovarjot suojaavat sinua tai asiakkaitasi auringolta, sateelta ja jopa lumelta. Albatros-varjoja voi käyttää talviterasseilla – niihin voi asentaa valot, lämmittimet ja äänentoistojärjestelmän. Albatros-varjo on ylellinen, laadukas ja tyylikäs varjo. Testeissä se on kestänyt avonaisena jopa hirmumyrskyn – yli 120 km / h (33 m / s) puhaltavan tuulen!

Aurinkosuojien ominaisuuksia

  • Ikkunamarkiiseissa on ns. sivuvarsimekanismit, joten ne soveltuvat auringonsuojaksi ikkunoihin, joiden edestä tai alta ei kuljeta.

  • XL-sääsuoja on pystysuunnassa rullautuva, screen-kankainen, alalukituksella tai sivuvaijereilla varustettu koteloimaton kaihdin.

  • ZIP-markiisi on myös pystysuunnassa rullautuva, yläkoteloitu screen-kankainen kaihdin, jossa kangas kulkee sivujohteissa.

  • ZIP-markiisi on aina moottorikäyttöinen ja toimii Somfy-kaukosäätimellä. Ikkunamarkiisit ja XL-sääsuojat saa myös käsikäyttöisinä.