GLATZ -Terassivarjot, keskimastolla. 

Glatz - terassivarjo näyttää hyvältä missä tahansa; se soveltuu erinomaisesti kotipihoille, patioille ja terasseille.

Ota yhteyttä!

Kaihdin Selkämaa  myy, asentaa ja huoltaa aurinkosuojat Oulussa.  MAY-aurinkovarjot terasseille:kahvilat / ravintolat ja myös kevyemmät versiot kotipihojen terassseille. 

Tamar-aurinkovarjot

GLATZ - TARINA
Glatz on yksi Euroopan ja maailman johtavia aurinkovarjojen valmistajia 125 vuoden kokemuksella. Yrityksen perusti aluksi sateen- ja kädessä pidettäviä aurinkovarjoja valmistanut Albert Glatz. Toimintaa jatkoi hänen poikansa Albert junior, joka laajensi tuotevalikoimaa puutarhan aurinkovarjoihin. Myöhemmin toimintaa jatkoi Dölf Glatz, joka kehitti puutarhaan suurempia aurinkovarjoja, jotka patentoitiin ja saavuttivat sittemmin maailmanlaajuisen suosion.

 

MAY SCHATTELLO ON SUOSITUIN AURINKOVARJOMME.
Suuret varjot, joihin voi asentaa lämmittimet, valot, valokuitukaapelit tai kaiuttimet pidentävät huomattavasti terassikauden kestoa. Ainutlaatuiset aurinkovarjomme ovat edullinen investointi, joiden avulla voit lisätä terassisi tuottavuutta ja parantaa sen yleisilmettä.

 

Aurinkovarjo, joka ei tuulta pelkää

kattaa suuren alueen ja antaa suojaa kaikenlaisilta sääolosuhteilta
helppokäyttöinen
erittäin tuulenkestävä
klassinen aurinkovarjo ulkokäyttöön
MAY – aurinkosuojatuotteet Made in Germany

AURINKOVARJOJEN LAAJA VALIKOIMA TAMARILTA

 

Kaikki valikoimamme aurinkovarjot on valmistettu EU:n alueella. Aurinkovarjojen koot vaihtelevat 1,25m – 10m välillä kattaen lähes kaiken, mitä terassilla tarvitaan. Tarvittaessa voimme toimittaa myös jopa 16m aurinkovarjot, jotka kattavat jopa 200m2. Kaikki aurinkovarjot voidaan brändätä ja niihin voidaan liittää lämmittimet, valot ja äänentoistolaitteet.

Asennusvaihtoehtoja on useita ja ne voidaan tarvittaessa räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi. Aurinkovarjon voi asentaa lähes kaikkialle. Taitava tekninen tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan parhaan ratkaisun ja on aina valmis auttamaan. Meiltä löydät sopivan aurinkovarjon, budjetista tai tilavaatimuksista riippumatta.


GLATZ - TERASSIVARJO KESKIMASTOLLA

MAY SCHATTELLO -AURINKOVARJO KESKIMASTOLLA XL

MAY ALBATROS - AURINKOVARJO KESKIMASTOLLA XXL
SIVUVARSIVARJOT

JÄTTIAURINKOVARJOT SIVUVARRELLA

BRÄNDÄTYT AURINKOVARJOT – MAINOSVARJOT