GLATZ -Terassivarjot, keskimastolla. 

Glatz - terassivarjo näyttää hyvältä missä tahansa; se soveltuu erinomaisesti kotipihoille, patioille ja terasseille.

Ota yhteyttä!

Kaihdin Selkämaa  myy, asentaa ja huoltaa aurinkosuojat Oulussa.  MAY-aurinkovarjot terasseille:kahvilat / ravintolat ja myös kevyemmät versiot kotipihojen terassseille. 

Tamar-aurinkovarjot

GLATZ - TARINA
Glatz on yksi Euroopan ja maailman johtavia aurinkovarjojen valmistajia 125 vuoden kokemuksella. Yrityksen perusti aluksi sateen- ja kädessä pidettäviä aurinkovarjoja valmistanut Albert Glatz. Toimintaa jatkoi hänen poikansa Albert junior, joka laajensi tuotevalikoimaa puutarhan aurinkovarjoihin. Myöhemmin toimintaa jatkoi Dölf Glatz, joka kehitti puutarhaan suurempia aurinkovarjoja, jotka patentoitiin ja saavuttivat sittemmin maailmanlaajuisen suosion.

 

MAY SCHATTELLO ON SUOSITUIN AURINKOVARJOMME.
Suuret varjot, joihin voi asentaa lämmittimet, valot, valokuitukaapelit tai kaiuttimet pidentävät huomattavasti terassikauden kestoa. Ainutlaatuiset aurinkovarjomme ovat edullinen investointi, joiden avulla voit lisätä terassisi tuottavuutta ja parantaa sen yleisilmettä.

 

Aurinkovarjo, joka ei tuulta pelkää

kattaa suuren alueen ja antaa suojaa kaikenlaisilta sääolosuhteilta
helppokäyttöinen
erittäin tuulenkestävä
klassinen aurinkovarjo ulkokäyttöön
MAY – aurinkosuojatuotteet Made in Germany

Aurinkosuojien ominaisuuksia

  • Ikkunamarkiiseissa on ns. sivuvarsimekanismit, joten ne soveltuvat auringonsuojaksi ikkunoihin, joiden edestä tai alta ei kuljeta.

  • XL-sääsuoja on pystysuunnassa rullautuva, screen-kankainen, alalukituksella tai sivuvaijereilla varustettu koteloimaton kaihdin.

  • ZIP-markiisi on myös pystysuunnassa rullautuva, yläkoteloitu screen-kankainen kaihdin, jossa kangas kulkee sivujohteissa.

  • ZIP-markiisi on aina moottorikäyttöinen ja toimii Somfy-kaukosäätimellä. Ikkunamarkiisit ja XL-sääsuojat saa myös käsikäyttöisinä.