FP-Verhokiskot

Toimitamme verhokiskoja- ja tarvikkeita  sekä yksityiskoteihin,että rakennusliikkeillekin.

Verhokappalaudalla varustettuihin tiloihin,kapanpohjaan on helposti asennettavissa C-kisko, johon sisältyvät muoviset liu'ut ja nipistimet. Yksiuraista C-kiskoa voidaan myös taivuttaa, jolloin se voidaan asentaa mm. erkkereihin ja kulmaikkunoille. Kiskoa saa valkoisena ja alumiinin värisenä.

C-kisko tuplana, jossa on kahdet, noin 30 mm päässä toisistaan olevat, kiskot. Tuplakokoiseen C-kiskoon voit asentaa valoverhon ja sivuverhon tai kappa- ja sivuverhot.

Verhokiskot ilman kappalautoja?

Seinäkannakkeilla asennettava FP6400-kisko on lähes huomaamaton,mutta toimiva verhokiskovaihtoehto. Kisko voidaan taivuttaa erkkereihin ja kulmaikkunoiden päälle.

Tässä 25mm korkeassa kiskossa on nylon-liu'ut, ja itse verhokankaan ripustus tehdään rypytysnauhan/muovikoukkujen avulla. Pitemmissä kiskoissa tiiviit liitoskappaleet mahdollistavat verhon sujuvan liikkuvuuden,myös jatkoskohdan yli.

Rypytysnauhan ompelukohdalla voidaan määrittää verhon harjan korkeus ja tarvittaessa itse kisko saadaan kokonaan harjan taakse piiloon.

Toki tähänkin kiskoon verhojen ripustus voidaan tehdä metallinipistimillä, jolloin liu'ut sekä nipistimet jäävät näkyville.

Etulaippa -kisko

Yksi- tai kaksiurainen, valkoinen alumiininen verhokisko, 65mm:n etulaipalla on myös hyvä vaihtoehto, kun tarvitaan toimiva etulaipallinen kisko kustannustehokkaasti. Tätä etulaippakiskoa ei voida taivuttaa, yhden kiskon salkopituus on 6m. Kiskoa voidaan jatkaa toimivalla liitoskappaleella.

Käy tutustumassa mallikiskoihimme. Myös valmistajan; FP-Tuotteet.fi-sivuilta löydät lisätietoa.

Kysy rohkeasti hintaa, meiltä myös ammattitaitoinen asennuspalvelu.

FP6400-verhokisko, seinäkannattimilla

FP6400- verhokiskolle verhojen ripustus rypytysnauhaan pujotettavilla muovikoukuilla. Verhojen rypytysnauhan ompelukohta määrittää verhon "harjan" korkeuden.

FP 6600- verhokisko, kattoasennuksena

2-urainen ,kattopintaan tai kapanpohjaan asennettava alum.verhokisko. Nylon-liu`ut. Verhojen ripustus joko metallinipistimilla tai muovikoukuilla -rypytysnauhasta.

FP6400- kulmiin ja erkkereihin

FP6400- verhokiskoa voidaan taivuttaa molempiin suuntiin. Kätevä kulmaikkunoissa.

Verhokisko, Oulu

FP6400- Verhokiskot, seinäkannattimilla.