Kaihtimet Oulun alueella myös asennettuina

Olemme toimineet kaihdinalalla jo vuosien ajan, joten vankan kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan oikeanlaiset kaihtimet kaikkiin kohteisiin. Tuotteiden myynnin lisäksi hoidamme myös asennustyöt Oulun seudulla.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat:

Kauttamme saat myös näyttävät screen-kaihtimet.

Sälekaihtimet ovat suosituin tuoteryhmämme

Edulliset ja helppokäyttöiset sälekaihtimet ovat tyylikäs ratkaisu auringonvalolta suojautumiseen. Tarvittaessa hoidamme myös myymiemme tuotteiden mittaus-ja asennustyöt.

Integroitu säätölaite

Integroitu Safiiri-säädin jättää narut ja tangot piiloon ikkunan välitilaan. Huonetilaan näkyy vain siisti säätönuppi, jonka liukukannen alla on nostonarun nuppi. Integroitua safiiri-säädintä ei voi asentaa vanhempiin kolmelasisiin ikkunoihin.

Mittaus ja asennus

Mittaa näkyvän lasipinnan koko, sekä leveys,että korkeus, millilleen. Tilausvaiheessa täytyy tietää, ovatko lasit 2- vai 3-puitteisia, pokaa. (montako pestävää pintaa). 2-puitteiset, eli MSE- ikkunat; yleisin tapa on,että tehtaalla lasipinnan leveysmittaan lisätään  14 mm ja korkeusmittaan  25 mm. MSK, eli kolmelasisissa ikkunoissa mitataan samoin sisemmän ikkunan lasipinnan koko, leveys x korkeus. Valmistusvaiheessa tehdas vähentää liikkumavaran, leveysmitasta 5mm. Väliasennettavan kaihtimen säätölaitteita varten porataan pokaan reiät; perinteisessä mallissa 2kpl 7mm reikää pokan ylänurkkaan, n.lasin yläreunan kohdille, päällekkäin. Integroidulle Safiiri-säätimelle porataan 2 kpl 8 mm:n reikää halutulle korkeudelle.

Taka- ja terassinoviin sekä kiinteisiin lämpölasi-ikkunoihin kaihtimet asennetaan pinta-asennuksena pikakannattimilla. Ovikaihtimet voidaan varustaa alareunamagneeteilla tai sivuohjausvaijereilla. Säätölaite pintakaihtimessa on joko kulmavaihteella ja kirkkaalla acryylitangolla tai perinteisen säätötanko ja pintanupit. Ovikaihdinta tilatessa pitää tietää oven kätisyys, koska säätölaite tulee yleensä saranan puolireunaan

Kiinnostuitko? Kysy lisää! p.0400 584104